Βασιλική Κουτσογούλα, B. A.English

Υπεύθυνη σπουδώνBιογραφικό σημείωμα:
Κουτσογούλα Βάσω, B. A.English, Deree College, 1999
Graduate student at Deree College, M.A. TESOL, Teaching English To Students Of Other Languages
Απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας, Αμερικάνικο Κολλέγιο.
Με 16 χρόνια διδασκαλίας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση καθώς και προσωπική διδασκαλία και επίβλεψη σε όλα τα τμήματα. Συμμετοχή σε συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια με σκοπό τη συνεχή βελτίωση του τρόπου διδασκαλίας.
Διαθέτουμε διαδραστικό πίνακα και διαδραστική Διδασκαλία για όλα τα επίπεδα.
Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους διοργανώνονται εκπαιδευτικές εκδρομές σε μουσεία και κολλέγια με σκοπό την άμεση επαφή του μαθητή με ιστορικούς χώρους, με την ξενάγηση να γίνεται στην αγγλική γλώσσα.
Γίνονται ομιλίες σε θέματα εξετάσεων από διακεκριμένους καθηγητές πανεπιστημίων με τα οποία συνεργαζόμαστε στενά από τα πρώτα μας βήματα.
Διοργανώνονται θεατρικές παραστάσεις με ενεργή συμμετοχή των μαθητών μας, φέροντας έτσι σε επαφή τα παιδιά με την Αγγλική κουλτούρα και Λογοτεχνία, πράγμα το οποίο θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας. Συνεργασία με το Αμερικανικό κολλέγιο τόσο σε επίπεδο γλωσσομάθειας αλλά και την παρουσία των μαθητών μας εκεί, καθώς και την παρακολούθηση μαθημάτων στο χώρο του κολλεγίου. Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι συνεργαζόματε επίσης με αναγνωρισμένους εξεταστικους φορείς.
Στο χώρο του φροντιστηρίου υπάρχει και τμήμα γαλλικών.
Το φροντιστήριο “Literature” είναι μέλος του Palso, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

learn